Monday 15 April 2013

Uke 15 i frokoster / Week 15 in Breakfasts


Oi, nok en uke, nok ett sett med frokoster. 

Whew, another week, another set of breakfasts. 


Jeg har også vært i media denne uken, med innslag på TV 2s "Ettermiddagen" på tirsdag og på NRK P1s "Nitimen" på lørdag. I morgen (tirsdag) skal jeg også på "God Morgen Norge", følg med rundt kl 07:40. 

I've also been in the Norwegian media a bit this week, on TV and radio. 


Bjørne - og revehavregrøtene var inspirert av den aller første matkunsten jeg lagde. Jeg føler jeg har kommet et stykke videre siden den gang, men det var fint å gjenskape dem. De ble laget til en reportasje i magasinet Boligdrøm. 

The bear and fox oatmeals were inspired by the very first food art I made. Things have come a long way since then but it was nice to recreate them. 


Snoopy og Woodstock er en del av min barndom - jeg laget mine med hvit-, gul- og brunost. 

Snoopy and Woodstock have been part of my childhood - I did mine in white, yellow and brown cheese. 


Den Justin Bieber-inspirerte pannekaken på lørdag fikk meg over den magiske grensen på 100,000 følgere - fantastisk og litt absurd. Jeg er veldig takknemlig for oppmerksomheten og entuasiasmen! For å feire holder jeg en konkurranse hvor hvem som helst kan legge ut et matkunstbilde inspirert av Idafrosk. Det varer frem til lørdag kveld, jeg plukker deretter en vinner som får bildet sitt lagt ut på min konto, samt et print av det opprinnelige bildet. Spennende å se på alle de flotte bidragene som kommer. 

The Justin Bieber inspired pancake on Saturday pushed me over the magical 100,000 followers threshold - amazing and a bit absurd. I'm very grateful for all the attention and enthusiasm! To celebrate I'm holding a contest where anyone can post a Idafrosk inspired photo. It runs until Saturday night, I'll then pick a winner, post the photo on my account and send them a print of the piece that inspired them. So exciting to see all the great photos coming in. 

Love,
Ida 

1 comment:

  1. Lenge siden jeg har vært her inne nå. Spennende, og gratulerer med 100k!

    ReplyDelete