tag:blogger.com,1999:blog-8654815597018013386.post6410579988055314299..comments2024-02-11T17:08:59.350+01:00Comments on idafrosk: the food art blog: Frokoster i uke 20 & 21 / Breakfasts in Week 20 & 21Ida Skivenes (IdaFrosk)http://www.blogger.com/profile/11043175077783033320noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8654815597018013386.post-6309184792807503692013-06-13T16:02:35.883+02:002013-06-13T16:02:35.883+02:00wow all of these are fantastic! new follow :D xxwow all of these are fantastic! new follow :D xxVioletDaffodilshttps://www.blogger.com/profile/12722545053896667144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8654815597018013386.post-76751316227178847302013-05-28T10:35:02.951+02:002013-05-28T10:35:02.951+02:00Tusen takk for en slik hyggelig kommentar! Grunnet...Tusen takk for en slik hyggelig kommentar! Grunnet noe manglende respons her på bloggen har dessverre ikke motivasjonen for å legge ut innlegg her så ofte vært høy i det siste, beklager det. Men det har vel sikkert også noe med typen innlegg også, jeg håper å kunne gjøre mer morsomme ting her fremover. For det er nettopp også tiden det går på - det tar mye tid for meg. Både å lage matkunst, å levere til mine spalter, svare på henvendelser og intervjuer og diverse annet. Jeg er fortsatt i 80% jobb med noe helt annet også, hehe. Ida Skivenes (IdaFrosk)https://www.blogger.com/profile/11043175077783033320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8654815597018013386.post-6239500045106141372013-05-28T03:26:22.163+02:002013-05-28T03:26:22.163+02:00Like spent hver gang du oppdaterer her! Du er utro...Like spent hver gang du oppdaterer her! Du er utrolig kreativ og inspirerende. Hvor mye tid bruker du på dette?Trist Fruehttp://www.tristfrue.blogg.nonoreply@blogger.com