Hei Ida, så bildene dine på NRK nett. De var virkleig artige! Jeg syns heller ikke det er feil å leike med maten om det førr til at vi spiser sunnere, men dersom det fører til at vi kaster mer, bør vi vel tenke oss om. Blir det mye avskjær som går i søpla?
Avskjæret går vanligvis i munnen min, enten mens jeg holder på, eller etterpå. Jeg er i mot sløsing med maten, og unødvendig kasting - helt enig med deg der at dette er viktig å unngå.
Thanks! I usually use the Valencia filter and a bit of editing with the Snapseed app. I've tried a few apps and this is simply the very best I find! :)
hei! Jeg er en elev fra Rosenvilde vgs. på media linjen. Vi har en oppgave hvor vi skal lage et magasin og vi valgte temaet mat Og da lurte vi på om det er mulig å få et intervju med deg det hadde vært helt perfekt! mvh Hedda Haugen
Hei Ida. Jeg liker veldig godt arbeidet ditt og det faktum at du bruker relevante temaer i maten din. Jeg ønsker å utfordre deg til å lage noe om humler, bier og deres situasjon med død over hele verden. Tar du utfordringen? Les mer her: http://dagrunzettask.blogspot.no/2013/05/la-humla-suse.html
Lykke til videre med frokostene dine og den kommende boken:) Love Dagrun:)
Hei Ida, så bildene dine på NRK nett. De var virkleig artige! Jeg syns heller ikke det er feil å leike med maten om det førr til at vi spiser sunnere, men dersom det fører til at vi kaster mer, bør vi vel tenke oss om. Blir det mye avskjær som går i søpla?
ReplyDeleteAvskjæret går vanligvis i munnen min, enten mens jeg holder på, eller etterpå. Jeg er i mot sløsing med maten, og unødvendig kasting - helt enig med deg der at dette er viktig å unngå.
DeleteHey Ida!
ReplyDeletefirst of all, your creations are lovely :)
I wanted to ask - which filter / photo editing app do you use?
Thanks! I usually use the Valencia filter and a bit of editing with the Snapseed app. I've tried a few apps and this is simply the very best I find! :)
Deletehei!
ReplyDeleteJeg er en elev fra Rosenvilde vgs. på media linjen. Vi har en oppgave hvor vi skal lage et magasin og vi valgte temaet mat
Og da lurte vi på om det er mulig å få et intervju med deg det hadde vært helt perfekt!
mvh
Hedda Haugen
I love what you do. Have you figured out a way to preserve the art toast so that it doesn't decay?
ReplyDeleteHei Ida.
ReplyDeleteJeg liker veldig godt arbeidet ditt og det faktum at du bruker relevante temaer i maten din. Jeg ønsker å utfordre deg til å lage noe om humler, bier og deres situasjon med død over hele verden.
Tar du utfordringen?
Les mer her: http://dagrunzettask.blogspot.no/2013/05/la-humla-suse.html
Lykke til videre med frokostene dine og den kommende boken:)
Love Dagrun:)
Hej Ida
ReplyDeleteDin mailbox modtager ikke vores mails.
Vi du opdatere hvilken mail der virker?
Hi Ida, can we contact you for a blogger proposal on our website www.manfrottoimaginemore.com? Write us! manfrottoimagemore@manfrotto.com
ReplyDelete