Monday 22 April 2013

Frokoster i uke 16 / Week 16 in Breakfasts


Denne uken holdt jeg en konkrranse for å feire de nå over 100,000 følgerne på Instagram. Mange deltok med både gjenskapninger og nydelig original matkunst, jeg var overlykkelig over responsen og kreativiteten. Sjekk ut hashtaggen #idafroskinspired på Instagram for å se bidragene der.

This week I held a contest to celebrate crossing 100,000 followers on Instagram. Many people contributed with both remakes and lovely original food art, I was overjoyed at the response and creativtity. Check out the hash tag #idafroskinspired to see the works of art.

Uken min startet med en meget tidlig start for å delta på "God Morgen Norge" på TV 2 for å snakke om matkunsten min. Jeg laget også en versjon av mine kjærlighetsfugler samt en veldig rennende yogurtgris. Morsomt!

My week started out with a very early rise to participate in the Norwegian TV show "Good Morning Norway". I did a version of my love birds.

Edgar Degas. The Star. 1876-77.

Ukens bidrag til The Art Toast Project var en hyllest til ballerinaene i maleriene til franskmannen Edvard Degas (1834 - 1917) sine bilder. Kjolen er laget av salat, mens kroppen er myk og spenstig brie. Alt toppes med olivenhatt og reddikdekorasjon. 

This weeks contribution to The Art Toast Project was a homage to the ballerinas in the painting of the French man Edvard Degas (1834 - 1917). The dress is made out of salad, while the body is soft and supple Brie cheese. Everything is topped with an olive hat and radish decorations.

Time for vacation? Or a job offer in a more pleasant climate?
Det kalde aprilværet i Norge får meg til å lengte etter varmt, tropisk klima. Hvis jeg fikk (jobb)tilbudet, ville jeg gladelig flyttet til et mer behagelig sted! Krysser fingrene for ordentlig vår snart i allefall. :)

The freezing April weather in Norway is making me long for warm, tropical climates. If I got the (job) offer, I would gladly move somewhere more pleasant! I'm crossing my fingers for a proper Spring soon at least. :) 


Til slutt en nærmere kikk på vinnerne i #idafroskinspired-konkurransen. Det var omtrent umulig å velge, det kunne ha blitt så mange forskjellige. Men til slutt måtte jeg bestemme meg, så her er de. Det første bildet vant "best gjenskapning", det andre "beste modifiserte gjenskapning" og det siste "beste originale matkunstverk".

Lastly, a close look at the winners of the #idafroskinspired contest. It was nearly impossible to choose, it could have been so many different ones. But in the end I had to decide, so here they are. The first won "best (most faithful) remake", the second "best modified remake" and the last "best original food art". 

Love,
Ida

1 comment:

  1. Cheers greatly for revealing this enlightening info. I might definitely similar to. buy rs gold

    ReplyDelete